Wat klanten zeggen

Om onze diensten te verbeteren vragen wij altijd een feedback.
Op deze pagina vindt u een selectie van de klantreacties.

We hebben Wouter leren kennen als een rustige, vriendelijke en professionele man die doet wat hij zegt! Hij heeft onze wensen in een pakkend ontwerp kunnen weergeven. Hierdoor zijn we in het hele proces, van het begin tot het einde, erg geholpen.We zijn heel blij met het ontwerp wat het geworden is.

~ Groeten van Peter & Miranda

Wouter heeft onze wensen t.a.v. onze woning uitstekend vertaald in een bouwontwerp.
Hij heeft ons daarbij goede en praktisch uitvoerbare ideeën aan de hand gedaan en in nauwe afstemming en overleg met elkaar is tot een zeer goed ontwerp van het huis gekomen. Ook adhoc tijdens de bouw, waarbij de gemeente aanvullende eisen stelde, heeft hij zich pragmatisch en zeer flexibel opgesteld en altijd snel de benodigde tekeningen en berekeningen aangeleverd. De communicatie met ons verliep zeer prettig en ook verzorgde hij de communicatie met de gemeente zeer goed.Het ontwerp en bouwtekeningen zijn mede door zijn kennis van het bestemmingsplan en zijn ervaring, soepel door de welstandscommissie en gemeente gehonoreerd. Wij raden Wouter van Beijnum van Balancewoningen met volle overtuiging aan.

~ Jan en Ingrid Bergstein, Breukeleveen 

Al een tiental jaren werk ik samen met Wouter. Wouter fungeert in de meeste gevallen dan als verlengstuk van mijn bedrijf in tijden dat ik capaciteitsgebrek heb. Gebruikelijk is dat ik dan het schetsplan aanlever. Wouter zorgt dan voor de verdere planuitwerking inclusief bouwbesluitberekeningen en dergelijke. Dit voor zowel kleine als grote projecten. Ik noemde eerder onze samenwerking van een tiental jaren. Dit zegt alles over de manier hoe Wouter werkt; accuraat, vlot, conform afspraak, weinig woorden nodig. Met andere woorden aan te raden om mee samen te werken!

~ Willem Schouten, Adviesbureau Freeke

We bevelen Balance Woningen, ontwerper Wouter van Beijnum, van harte aan. Hij is zeer klantgericht, denkt goed mee en komt met zeer goede en verrassende ideeën. Ook tijdens en na de bouw kun je altijd bij hem terecht. Een zeer deskundig expert die je met raad en daad terzijde staat. Een rots in de branding in een drukke maar erg leuke bouwperiode!

~ Fam. Smit te Meteren

Wij hebben Wouter van Beijnum leren kennen als een man die woord houdt en juist in de details meer doet dan gevraagd. Bij onze aanvraag van een uitbouw van ons huis in de gemeente Buren, heeft Wouter ons op de juiste wijze begeleid: Eenmalig een bezoek aan ons pand om zelf ter plekke te kijken hoe en wat, vervolgens veelvuldig en vóóral zorgvuldig emailcontact om telkens tot de juiste afstemming te komen. Het fijne was dat Wouter meedenkt en ongevraagd tot alternatieven komt. Dat heeft ons andere inzichten gegeven en gezorgd dat we de schetsen en vormgeving net weer iets anders zijn gaan bekijken. Zeker ook moet worden gezegd dat punctualiteit en perfectionisme bij Wouter prima samen gaan, want telkens bij het verstrijken van een gemeentelijke deadline, lag er weer een opvolging van Wouter in de mailbox. Dat geeft een veilig vertrouwd gevoel!

~ Henny en Marjowella Stael te Buren.

We kunnen Wouter zeer aanbevelen, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde dit goed in zijn tekeningen.
We wisten al heel goed hoe ons huis er uit moest komen te zien en toch had Wouter daar verscheidene verrassende verbeterpunten in gebracht. Wouter werkt snel en adequaat en alles in informele sfeer, wel zo prettig.

~ Fam. N.N. te Almere.

Voor het ontwerp van uw nieuwe woning kunnen wij Wouter van harte aanbevelen, ook wanneer het gaat om het rigoureus aanpassen van een bestaande woning. Zo is Wouter er in  geslaagd om voor ons een klassiek huis te transformeren in een strakke, moderne woning. Wij hebben met plezier met hem gewerkt en de nauwkeurigheid van zijn metingen/tekeningen werd ‘op de bouw’ geroemd.

~ Fam N.N.

Zeer net bedrijf, luistert goed naar je wensen. Denkt goed mee. Zelf hadden we al wat onenigheid met gemeente en toen Wouter in het spel kwam was het ook zo geregeld met gemeente, zeer tevreden familie van 2 woningen in Tienhoven. Onze dank is groot en zullen je altijd aanbevelen.

~ Fam. Baas te Tienhoven.

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Wouter. Hij heeft ons huis en schuur getekend en een dam met eigen uitrit. Alles bij elkaar wordt ons huis echt werkelijkheid. Wouter geeft snel reactie en alles wordt weer snel ingeleverd bij de gemeente voor de vergunningen. Wij zijn zeer tevreden !!!  
Heel erg bedankt en groeten,

~ Fam Verkroost Tienhoven.

 

Beste opdrachtgevers,

Iedereen hartelijk bedankt voor het werk wat we voor jullie mochten doen

en  – niet in de laatste plaats –  voor deze hartverwarmende aanbevelingen!

Met vriendelijke groet,  ing. W. van Beijnum.