Bouwkundig ontwerpbureau

Woningen op maat
Passend binnen uw budget
Duurzaam ontwerp

U bent op zoek naar een bouwkundig ontwerpbureau om uw droomhuis te verwezenlijken? Hier is Balance Woningen in gespecialiseerd! Wij houden ons elke dag bezig met het waarmaken van diverse woonwensen.

Uw bouwkundig ontwerpbureau voor een duurzame woning

Als bouwkundig ontwerpbureau zijn wij continu bezig met te bekijken hoe wij uw woonwensen werkelijkheid kunnen brengen. Dit doen wij door middel van een deskundige blik en jarenlange ervaring. Onze expertise is ruim, waardoor wij u altijd uitstekend kunnen helpen. Denkt u bijvoorbeeld aan de bouw van een schuurwoning, een boerderij of een villa? Wij hebben ervaring met het bouwen van al deze type woningen.

Advies tot in de puntjes

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Dit kan gaan over het type woning, de dakbelegging of de meest geschikte kavel voor uw woonsoort. Al uw woonwensen komen aan bod wanneer wij samen met u in gesprek gaan. Zo bent u ervan verzekerd dat door ons bouwkundig ontwerpbureau uw droomhuis werkelijkheid wordt!

Laat uw droom uitkomen

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor het verwezenlijken van uw droomwoning? Of wilt u wat meer informatie? Velen tevreden klanten gingen u al voor. Aarzel niet en neem contact met ons op via het telefoonnummer 0318 55 42 00. Dan plannen wij een gesprek met u in om de plannen voor uw droomhuis te bespreken.

Bekijk ook eens

Rietgedekte villa | Schuurwoning bouwen

Stuur ons een bericht!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  house
  house
  house