Onze installatie adviseurs

Omdat duurzame woninginstallaties steeds complexer worden en er veel kwaliteitsverschil op de markt is, werkt Balance woningen samen met installatie adviesbureau Stegeman uit Holten.

Stegeman  levert  maatwerk dat afgestemd is op uw wensen, uw project en uw budget en heeft een gedegen kennis van de huidige installatiesystemen die op de markt zijn. Daarnaast heeft dit adviesbureau een sterke voorkeur voor het toepassen van een duurzaam installatieconcept. 

Bij het installatieadvies wordt uitsluitend uitgegaan van kwalitatief hoogwaardige componenten, waardoor u zeker bent van een goed werkende installatie in uw nieuwe woning.

Stegeman Installatie Management en Beheer
Handelsweg 22
7451 PJ HOLTEN
06 – 253 13 964
info@stegeman-management.nl
www.stegeman-management.nl

Stegeman Installatie Management is een onafhankelijk adviesbureau. Door hun jarenlange ervaring met alle aspecten van de installatie techniek kunnen zij uw project vakkundig adviseren en begeleiden. Ze zoeken samen met u naar een totale oplossing voor het gehele installatie concept. Zowel voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en het uitbreiden van installaties. Installaties zijn een dynamisch en belangrijk onderdeel van het totale bouwplan. Elke opdrachtgever heeft zo zijn eigen wensen en doelstellingen.

Stegeman Installatie Management is in staat om specifiek aan die wensen invulling te geven. Zij hebben zich gespecialiseerd in de duurzame installatietechnieken maar voor de conventionele installaties hebben ze ook de juiste kennis in huis.

Op het kantoor van Stegeman is een showroom aanwezig waar u de diverse installatiecomponenten ‘live’ kunt zien. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de toe te passen installatie.

Wij gaan, samen met adviesbureau Stegeman, graag met u in gesprek over de duurzame installatie van uw woning !!

Mosterd Installatieadvies
Uilebaardlaan 11
3772 PN BARNEVELD
06 – 360 22 302
info@mosterd-installatieadvies.nl
www.mosterd-installatieadvies.nl

Mosterd installatieadvies is een onafhankelijk adviesbureau. Door hun jarenlange ervaring met alle aspecten van de installatie techniek kunnen zij uw project vakkundig adviseren en begeleiden. Ze zoeken samen met u naar een totale oplossing voor het gehele installatie concept. Zowel voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en het uitbreiden van installaties. Installaties zijn een dynamisch en belangrijk onderdeel van het totale bouwplan. Elke opdrachtgever heeft zo zijn eigen wensen en doelstellingen.

Mosterd installatieadvies is in staat om specifiek aan die wensen invulling te geven. Zij hebben zich gespecialiseerd in de duurzame installatietechnieken maar voor de conventionele installaties hebben ze ook de juiste kennis in huis.

Wij gaan, samen met adviesbureau Mosterd, graag met u in gesprek over de duurzame installatie van uw woning !!