Onze installatie adviseurs

Omdat duurzame woninginstallaties steeds complexer worden en er veel kwaliteitsverschil op de markt is, werkt Balance woningen samen met diverse installatieadviseurs.

Deze installatieadviseurs leveren maatwerk dat afgestemd is op uw wensen, uw project en budget en hebben een gedegen kennis van de laatste ontwikkelingen in de installatiebranche.

Alle adviseurs gaan uit van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam installatieconcept waardoor u zeker bent van een goed werkende installatie in uw nieuwe woning die ook toekomstbestendig is.

Stegeman Installatie Management en Beheer
Handelsweg 22
7451 PJ HOLTEN
M. 06 – 253 13 964

info@stegeman-management.nl

www.stegeman-management.nl

 

Stegeman Installatie Management is een onafhankelijk adviesbureau. Door hun jarenlange ervaring met alle aspecten van de installatie techniek kunnen zij uw project vakkundig adviseren en begeleiden. Ze zoeken samen met u naar een totale oplossing voor het gehele installatie concept. Zowel voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en het uitbreiden van installaties. Installaties zijn een dynamisch en belangrijk onderdeel van het totale bouwplan. Elke opdrachtgever heeft zo zijn eigen wensen en doelstellingen.

Stegeman Installatie Management is in staat om specifiek aan die wensen invulling te geven. Zij hebben zich gespecialiseerd in de duurzame installatietechnieken maar voor de conventionele installaties hebben ze ook de juiste kennis in huis.

Op het kantoor van Stegeman in een showroom aanwezig waar u de diverse installatie componenten ‘live’ kunt zien. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de toe te passen installatieonderdelen.

 

Wij gaan, samen met adviesbureau Stegeman, graag met u in gesprek over de duurzame installatie van uw woning !!

Bunt Engineering
Blauwgras 2
3902 AA Veenendaal
T. 0318 – 70 15 28     M. 06 – 10461821 

info@buntengineering.nl

www.buntengineering.nl

 

Bunt Engineering is een onafhankelijk adviesbureau. Door hun jarenlange ervaring met alle aspecten van de installatie techniek kunnen zij uw project vakkundig adviseren en begeleiden. Ze zoeken samen met u naar een totale oplossing voor het gehele installatie concept. Zowel voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en het uitbreiden van installaties. Installaties zijn een dynamisch en belangrijk onderdeel van het totale bouwplan. Elke opdrachtgever heeft zo zijn eigen wensen en doelstellingen.

Bunt Engineering is in staat om specifiek aan die wensen invulling te geven. Zij hebben zich gespecialiseerd in de duurzame installatietechnieken maar voor de conventionele installaties hebben ze ook de juiste kennis in huis.

 

Wij gaan, samen met Bunt Engineering, graag met u in gesprek over de duurzame installatie van uw woning !!

Mosterd Installatieadvies
Uilebaardlaan 11
3772PN BARNEVELD
M. 06 – 360 22 302

info@mosterd-installatieadvies.nl

www.mosterd-installatieadvies.nl

 

Mosterd Installatieadvies is een onafhankelijk adviesbureau. Door hun jarenlange ervaring met alle aspecten van de installatie techniek kunnen zij uw project vakkundig adviseren en begeleiden. Ze zoeken samen met u naar een totale oplossing voor het gehele installatie concept. Zowel voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en het uitbreiden van installaties. Installaties zijn een dynamisch en belangrijk onderdeel van het totale bouwplan. Elke opdrachtgever heeft zo zijn eigen wensen en doelstellingen.

Mosterd Installatieadvies is in staat om specifiek aan die wensen invulling te geven. Zij hebben zich gespecialiseerd in de duurzame installatietechnieken maar voor de conventionele installaties hebben ze ook de juiste kennis in huis.

Wij gaan, samen met Mosterd Installatieadvies, graag met u in gesprek over de duurzame installatie van uw woning !!