Vrijstaande woning bouwen

Woningen op maat
Passend binnen uw budget
Duurzaam ontwerp

Wanneer u een vrijstaande woning wilt laten bouwen, adviseert Balance Woningen u graag over de opties die u heeft. Een vrijstaande kavel biedt oneindig veel mogelijkheden. Te veel mogelijkheden kunnen ervoor zorgen dat u door de bomen door het bos niet meer ziet. Geen zorgen, wij helpen u graag de juiste weg te vinden!

Een vrijstaande woning bouwen biedt veel mogelijkheden

Bij het bouwen van een huis komt natuurlijk veel kijken. Het bouwen van een vrijstaande woning geeft u nóg eens een tal van keuzemogelijkheden. In welke omgeving wilt u een kavel kopen? Welke voorwaarden stelt de gemeente aan het bouwen van een vrijstaande woning? Hoeveel tuinruimte wilt u om uw huis heen? Al uw vragen zullen wij stuk voor stuk met u bespreken. Zo krijgt u een compleet beeld van alle aspecten waar u rekening mee dient te houden bij de bouw van een vrijstaande woning.

Wij bieden een volledige service

Een vrijstaande woning bouwen begint met het kenbaar maken van uw wensen. Deze brengen we samen in kaart tijdens een oriënterend gesprek. Vervolgens werken wij een voorbeeldontwerp voor u uit en kunnen wij u een indicatie geven van de bouwkosten. Als het schetsplan naar wens is, wordt de principeaanvraag ingediend bij de gemeente. Bij akkoord op deze aanvraag werken wij alle tekeningen uit. Als de bouw eenmaal gestart is, blijven wij natuurlijk stand-by voor al uw vragen.

Enthousiast geworden?

Bent u enthousiast geworden bij de gedachte aan het bouwen van een vrijstaande woning? Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw woonwensen. Neem gerust eens contact met ons op via telefoonnummer 0318 55 42 00.

Bekijk ook eens

Bouwkundig ontwerpbureau | Rietgedekte villa

Stuur ons een bericht!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  house
  house
  house