Schuurwoning bouwen

Woningen op maat
Passend binnen uw budget
Duurzaam ontwerp

Een schuurwoning bouwen is een fluitje van een cent met de expertise en jarenlange ervaring van Balance Woningen. U kunt uw schuurwoning precies zo laten indelen zoals u dat wilt. Uiteraard ondersteunen wij u bij vragen en geven wij u, indien gewenst, advies over alle mogelijkheden voor uw woning.

Een schuurwoning bouwen met een robuuste uitstraling

Een schuurwoning is een woonruimte met een grote oppervlakte en een riante uitstraling. Bij het bouwen van een schuurwoning worden moderne materialen vaak afgewisseld met robuuste, houten materialen. Ook in het interieur keert het houten materiaal vaak terug, wat de schuurwoning gelijk erg sfeervol maakt. Bovendien zorgen de vaak hoge plafonds in dit type woning ervoor dat de ruimte nóg meer te bieden heeft dan deze al doet.

Uw woonwens op papier

Samen met u brengen wij uw woonwensen in kaart en zorgen we ervoor dat al uw dromen voor uw schuurwoning werkelijkheid worden. Dit doen we door samen in gesprek te gaan. Wij adviseren u aan de hand van uw wensen en budget en werken vervolgens een voorbeeldontwerp voor u uit. Als alles voor u naar wens is, gaan we aan de slag met de principeaanvraag en vergunningen. Als dit allemaal in orde is, starten we met het bouwen van uw schuurwoning. Uw droomhuis komt steeds dichterbij!

Een schuurwoning naar wens

Wilt u een schuurwoning bouwen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vernieuwen van uw schuurwoning? Hiervoor kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Neem contact op met ons via het telefoonnummer 0318 55 42 00. We plannen dan een gesprek met u in om uw wensen te bespreken.

Bekijk ook eens

Villa bouwen | Vrijstaande woning bouwen

Stuur ons een bericht!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  house
  house
  house