Rietgedekte villa

Woningen op maat
Passend binnen uw budget
Duurzaam ontwerp

Droomt u over een rietgedekte villa? Laat ons u dan helpen bij het verwezenlijken van deze droom! Balance Woningen is gespecialiseerd in het leggen van rieten dakbedekking en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Een rietgedekte villa biedt vele voordelen

De rieten dakbedekking is weer helemaal terug! Vroeger was riet een veelgebruikt materiaal, voornamelijk dankzij de lage kosten. Tegenwoordig zijn er veel meer voordelen voor het gebruik van riet. Natuurlijk is de keus voor een rieten dakbedekking nog steeds erg voordelig, maar een rietgedekte villa is ook duurzaam. Dit heeft te maken met de isolatiewaarde van een rieten dakbedekking. Riet is een erg duurzaam product en zorgt er tevens voor dat uw huis extra goed geïsoleerd is. Bovendien is, mede dankzij de moderne dakstructuren van tegenwoordig, het brandgevaar van een rieten dak beperkt tot nihil. U hoeft zich u dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw rietgedekte villa of woning: riet is een perfecte vervanging voor dakpannen.

Esthetische dakbedekking

Naast de duurzame factor zorgt een rieten dakbedekking ook nog eens voor een prachtige uitstraling van uw woning. Riet is een oogstrelend materiaal voor het bedekken van uw dak. De nostalgische sfeer van een rieten dak geeft uw woning een warme uitstraling.

Plan een gesprek met ons in

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een rietgedekte villa of een rieten dakbedekking voor uw woning? U kunt altijd op onze website kijken voor inspiratie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0318 55 42 00. Wij plannen graag een gesprek met u in!

Bekijk ook eens

Schuurwoning bouwen | Villa bouwen

Stuur ons een bericht!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  house
  house
  house